WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Een Brandmeldcentrale is een centrale waar alle signalen van rookmelders, handbrandmelders en andere beveiligingssensoren samenkomen. Met deze informatie kan de centrale een gepaste reactie voorzien. Zoals het activeren van de ontruimingssirenes, sprinkler installatie, rook- en warmteafvoerinstallatie, flitslichten, openen van nooduitgangen, enz. Ook wordt er in de meeste gevallen een alarmcentrale/meldkamer op de hoogte gebracht die eventueel de brandweer kan oproepen.

 

Beveiligingstechniek Limburg heeft inmiddels ruime ervaring op dit gebied en kan u dus voorzien van het juiste advies op basis van de laatste Europese en Nederlandse normen en eisen. Wij verzorgen het ontwerp, de projectie, installatie, inbedrijfstelling, onderhoud en certificering van uw brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie. Voorafgaande aan de installatie stellen wij een Programma van Eisen op en verzorgen de communicatie met- en goedkeuring van dit Programma van Eisen door de eisende partij (brandweer/gemeente en/of verzekeraar).
Hierdoor hebt u slechts één aanspreekpunt wat u een aanzienlijke kosten- en tijdsbesparing oplevert.

 

Wij komen graag bij u langs om uw gebouw te inspecteren op het gebied van brandbeveiliging. Na ons bezoek bieden wij u geheel vrijblijvend een advies aan, passend bij uw gebouw, wensen én de huidige wet- en regelgeving.