WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Toegangscontrolesystemen

Het verlagen van het risico op diefstal van gegevens en producten en verhogen de veiligheid van medewerkers

Effectief toegang verschaffen houdt in dat op een degelijke en functionele manier het in- en uitgaan van personen wordt geregeld.

 

Beveiligingstechniek Limburg onderscheidt zich door op basis van praktijkkennis een veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem te leveren, helemaal afgestemd op uw locatie. De toegang tot uw terrein maken wij voor inbrekers, vandalen en andere mensen die er niets te zoeken hebben, zo onaantrekkelijk mogelijk.

 

Toegangscontrolesystemen kunnen wij ook koppelen aan een tijdregistratiesysteem of een parkeersysteem. Zo krijgt u extra inzicht in bedrijfsprocessen. Een goed uitgedachte combinatie maakt het in- en uitgaan van bewoners, medewerkers, leveranciers, gasten en dus ook ongenode gasten zichtbaar.

 

Onze systemen kunnen ook op bestaande Hekwerk worden aangesloten. Het resultaat is een optimale, preventieve beveiliging.

Intercomsystemen

Wij bieden ook een ruim assortiment aan Intercomsystemen aan, deze kunnen gecombineerd worden met een toegangscontrolesysteem. Door gebruik van bijvoorbeeld een digitale sleutel en een elektronische deurdranger wordt de deur automatisch geopend. Dit is ideaal voor rolstoel- behoevende mensen of ouderen met een scootmobiel.

 

Een intercomsysteem maakt het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek- luisterverbinding en/ of een beeldverbinding. Het intercomsysteem maakt een belangrijk deel uit van de beveiliging van woningen, appartementen en gebouwen. U kunt immers van afstand horen en/of zien wie er voor de deur staat. Een intercomsysteem kent veel verschillende toepassings- gebieden.

 

Mocht u ge√Įnteresseerd zijn in een Intercomsysteem en/of Toegangscontrolesysteem, wij helpen u graag verder.