WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Camerabewaking

De toepassing van camera’s hebben de afgelopen jaren een grote vlucht genomen.

Zowel in de private als in de publieke sector worden in toenemende mate camera’s gebruikt voor de beveiliging van gebouwen, goederen en personen, deze systemen kunnen zowel preventief als correctief (bv verborgen) worden toegepast.

 

Beveiligingstechniek Limburg levert camerabewaking met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een beeld van de gehele ruimte (overzicht) of inzoomen op gezichten van een ieder die de ruimte betreedt (herkenning).

Ook voor kentekencamera’s bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Een camerasysteem kan gekoppeld worden aan uw alarmsysteem, via pushnotificatie krijgt u gelijk het beeld op uw telefoon van de zone die alarm geeft.

 

Bij het installeren van een camerasysteem hebben we te maken met de wet op de privacy.

Wij zijn op de hoogte van deze wettelijke bepalingen.

Het verdient aanbeveling om altijd aan te kondigen dat u een camerasysteem heeft en dat mensen worden gefilmd, daarom is het belangrijk dit aan te duiden met stickers. Dit is verplicht en maakt u positie in geval van een rechtszaak of aangifte een stuk sterker, Beveiligingstechniek Limburg zal altijd uw camerasysteem altijd opleveren inclusief stickers.

Ook zijn deze stickers bij ons te bestellen, informeer naar de mogelijkheden.

Camerabewaking leasen

Bij Beveiligingstechniek Limburg kunt u er voor kiezen om uw camerasysteem te leasen.

Met een maandelijks leasebedrag kunt u meteen genieten van uw volledige camerasysteem en de uitgaven voor uw investering spreiden.

Dit is aantrekkelijk voor zowel particulieren als bedrijven, u wordt eigenaar van uw camerasysteem maar kunt gespreid betalen. Als ondernemer heeft u extra voordelen omdat u direct economisch eigenaar wordt heeft u direct recht op de volledige btw aftrek, investeringsaftrek en kunt u afschrijving benutten.

 

Voorwaarden

De regeling werkt eenvoudig. U betaalt 40% van het aankoopbedrag als eerste termijn en 60% van het aankoopbedrag inclusief rente en kosten in 48 termijnen. U wordt direct economisch eigenaar van het camerasysteem.

 

Het juridisch eigendom blijft voorbehouden aan Beveiligingstechniek Limburg totdat alle termijnen zijn betaald. Deze leaseregeling is onder voorbehoud van acceptatie op basis van kredietcheck.

Eventuele installatie is niet bij de lease inbegrepen.

 

Zo werkt het

U vult het offerte formulier in en vinkt aan de optie lease mogelijkheden aan.

Onze technische dienst neemt contact met u op voor technische vragen.

U ontvangt vervolgens een offerte waarin de aanbetaling, het maandbedrag en eventueel door u verlangd installatiewerk op locatie. Na acceptatie van de offerte ontvangt u een lease overeenkomst en een factuur voor het camerasysteem.

Na ontvangst van het getekende contract en uw aanbetaling plannen wij de montage voor uw camerasysteem in.